Friday, 5 December 2014

TESTIMONI PENGGUNA OMEGA GUARD


Dapat testimoni Omega Guard segar dari ladang.
Bak kata pelanggan kami di atas, ini fakta bukan auta.
Alhamdulillah, semakin ramai yang dapat merasai Shaklee effect kini.
Dengan syarat KONSISTEN.

Omega Guard bukan sahaja untuk meningkatkan fungsi otak tetapi sangat bagus untuk kebas, gout atau untuk mereka yang menghidap tekanan darah tinggi. Boleh rujuk entri saya sebelum ini .( Bagus ke bagus Omega Guard Shaklee nih?) atau klik je pada labels di side bar ya. 

Omega Guard boleh diambil seawal usia 1 tahun dan ke atas. 
Mungkin anda tertanya-tanya bagaimana kanak-kanak seusia tu nak telan Omega Guard kan?
Jawapannya, anda pecahkan je sebiji Omega Guard dan campurkan dalam susu anak anda. Sehari cuma sekali je. 

Tapi anak saya kunyah je Omega Guard ni.. hihi..
Tak tahan bau minyak ikan?
Jangan risau... Bau Omega Guard ni tidak seperti minyak ikan yang lain. Sungguh.. 
Kerana saya sendiri pernah makan minyak ikan jenama lain dalam bentuk cecair yang mana baunya sangatlahhhhhh menusuk rongga hidung saya tidak seperti bau Omega Guard yang lebih light bak kata orang Jawa.. hehe



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Omega Guard ni, boleh terus hubungi saya ya. Saya akan memberikan konsultansi secara percuma tanpa had. 

Ainur
012-3960516
ainur.azura@yahoo.com


No comments:

Post a comment