Friday, 2 January 2015

Naelofar Hijab di Melaka kini RESTOCK.

Hai kesayangan semua..

Akhirnya setelah menunggu beberapa minggu, kami di @thelofar_ dan @naelofarhijab.penang ingin memaklumkan yang kami dah RESTOCK.. Yeayy !

Alhamdulillah. Jadi sekarang ni pada kami ada :


Babes & Basic Collection.
Chic & Basic Collection

Classic & Basic Collection
Pilihan warna boleh tahan juga.. Cantik dan banyak. Confirm rambang mata uolls..
Nanti bolehlah jengah-jengah ig kami ye. Jangan lupa follow tau.

Semalam yang bestnya Puan Kartini, iaitu ibu kepada Neelofa sendiri yang melayan kami dengan penuh mesra. Aunty Ana cuti agaknya. Adik Neelofa yang cun melecun pun ada semalam. 
Meh belanja gambar sikit. hihi




Naelofarhijab.penang dan Puan Kartini yang cantik.

Wakil mommy.. Mommy segan nak bergambo.. Ameera ni lawa nau.
Jadinya, silalah melawat ig kami yang tak seberapa tu untuk more updates ya kesayangan semua.
Atau boleh whatsapp kami terus :

@thelofar_ di talian 012-396 0516
@naelofarhijab.penang 012-237 3422

Pssst! Free gift masih ada. Jom beli sekarang :)

No comments:

Post a comment