Friday, 2 January 2015

Promo Shaklee Bulan Januari 2015


Assalamualaikum semua.

Rasa belum terlambat lagi untuk ucapkan Selamat Tahun Baru kan? hi hi hi
Apa azam tahun baru anda? Kalau sudi share la dengan saya. Boleh drop kat komen ya. 

Pagi ni nak share triple promo dari Shaklee. Masya Allah, rasa macam nak meloncat bila dapat sms dari Shaklee semalam. 

Mula rasa nak meloncat sebab nampak nama Alfalfa di situ.
Pastu rasa nak meloncat, melompat, berguling bila nampak Vitalea for Children tu. Yahuuu..
Setelah sekian lama menghilang, ia kini kembali. Yeayyy !!

Promo kuasa tiga ini memang sangat-sangat menjimatkan dan menguntungkan.



Vivix beli 6 percuma 1 atau beli 2 dan nikmati 5% diskaun.

Alfalfa (S dan L) beli 6 percuma 1 atau beli 2 dan nikmati 5% diskaun.

Vitalea for Children beli 3 percuma 1.

Jimat ke jimat?
Bolehlah laburkan sikit bonus minggu depan untuk kesihatan anda.

Whatsapp/SMS/ Wechat saya untuk pertanyaan lanjut atau pembelian mana-mana satu item promo atau supplement pilihan anda. 

Ainur 012-3960516











No comments:

Post a Comment