Monday, 19 February 2018

Testimoni Youth Shaklee









Akhirnyaaa... setelah berbulan-bulan tengok testimoni dari pengguna Youth US, kini kita telah mempunyai testimoni dari pengguna Youth di Malaysia yang terdiri dari SID sendiri, bukan supermodel tau. Rata-rata mereka ini menggunakan Youth kurang dari satu bulan. Dan ini adalah hasilnya.

Semasa testimoni ini dipaparkan di BLNC kelmarin, semua yang ada dalam hall ber'wowww'.. Lebih-lebih lagi yang pertama sekali keluar pentas untuk menceritakan keberkesanan Youth ni ialah Master Norsyaheera. Serius cantik wehhh kulitnya. Glowing! Kata beliau, walaupun ada jerawat yang muncul tapi akan cepat hilang.

Puan Ng Hooi Hooi pula sangat berpuas hati apabila jeragat yang ada di wajah selama 20 tahun pudar dengan penggunaan Youth kurang dari 30 hari. 

Master Noor Adilla sangat ketara perubahan pada parut jerawat di wajah beliau tu. Rasanya kalau keluar testimoni 60 hari ni mesti da flawless da muka master kan :)
Tak sabar nak tunggu resultnya.

Part paling best bila Master Vijey mengaku sebenarnya dia baru tahu dia dah tersalah aturan pemakaian kerana Radiance C+E yang patut di pakai waktu malam tu beliau pakai pada waktu siang dan serum pula beliau pakai pada waktu malam. hahaha... 
Tapi tengoklah kesannya, makin cantik dah master.

Kalau perhatikan betul-betul, semua wajah mereka ni makin V Shape kan? Adakah ia suratan atau kebetulan?

Kita tengoklah nanti testimoni diri sendiri, V shape gak ke tak? hehehe...

Yang penting, kalau anda nak kelihatan muda 10 tahun dan glowing dan flawless macam mereka, tunggu bulan Mac ni dan grab cepat-cepat Youth tu.

Sekian pesanan dari saya, SID berdaftar yang nak cantik dan muda juga :p

No comments:

Post a Comment