Sunday, 4 February 2018

BLNC SHAKLEE 2018/2019


BLNC kalini bertemakan BREAKTHROUGH disertai sekali dengan perlancaran set penjagaan wajah terbaru dari Shaklee yang ditunggu-tunggu iaitu Youth selepas rangkaian Nutriwhite melabuhkan tirainya.

Seperti yang dijangka ramai SID berpakaian serba putih tanda sokongan kepada Youth ni. Cantik je tengok.

Selain ber'conference' ,SID berpeluang memeriksa tahap keremajaan kulit wajah, mencuba produk Youth dan mendapat nasihat serta tunjuk ajar dari pakar kecantikan yang cantik-cantik belaka. Kami juga berpeluang mendengar sendiri pengalaman para SID yang telah menggunakan Youth dan melihat sendiri transformasi kulit wajah mereka sebelum dan selepas 25 hari menggunakan Youth.

Ya! 25 hari.. belum sebulan pun. Cair hakak dek nonnn tengok diorang makin muda jelita camtu. Siapa tak mahu kan? Baru 25 hari, kalau dah 60 hari? 90 hari? Selama ni tengok testimoni dari pengguna di US je tu, ni tengok kawan-kawan SID sendiri berubah macam tu, betul-betul teruja dan tak sabar nak cuba Youth juga.

Nanti dah ada testimoni rasmi dari Shaklee kita share sini ya.. korang tengok lah nanti perbezaan nya.

Next post kita cerita lebih lanjut lagi tentang Youth ni. Mesti korang pun suka juga.
Till then..


1 comment:

  1. It is gambling, especially on-line and mobile, that has come into focus as sport’s most potentially damaging byproduct. A display shows a baseball game next to varied betting traces on the Westgate Superbook in Las Vegas, Nevada. About forty seven million adults in the US are anticipated to gamble on March Madness this yr. If you want the best sign-up presents and free bets that supply nice value, we’re here to help. We only advocate on-line gambling 예스카지노 websites that use top-level encryption expertise, so you can to|you possibly can} relaxation assured that your particulars are protected.

    ReplyDelete