Monday, 6 April 2020

Bagaimana Nak Jadi Ahli Shaklee?

Jom Shaklee!

Jom Shaklee! 

Kini untuk menjadi ahli Shaklee menjadi sangat mudah.

Terdapat 3 cara mudah yang boleh anda pilih.

1) Bayar RM35 ;
2) Join Shaklee secara PERCUMA dengan pembelian bernilai 100uv atau;
3) Join Shaklee secara PERCUMA dengan membeli salah satu ‘Welcome Set Shaklee’ di atas dan dapat lagi diskaun 10%, penghantaran PERCUMA dan cash rebate up to 11% 😱

Kalau anda tanya saya mana yang berbaloi. Sudah pasti saya akan jawab pilihan ke 3 tu.

Tapi sebelum tu mari saya terangkan kelebihan ketiga-tiga cara untuk menjadi ahli Shaklee ini dan anda boleh buat pilihan sendiri k.

1) Bayar RM35 untuk menjadi ahli Shaklee;

Untuk menjadi ahli Shaklee, anda hanya perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM35 sahaja kini. Keahlian seumur hidup tau.

✅Tiada lagi renewal fee ya. Anda cuma perlu membeli sekurang-kurangnya 1 produk Shaklee 3 bulan sebelum tarikh akhir.
✅ Anda kini dapat membeli semua produk Shaklee dengan harga ahli yang mana 15-20% lebih murah dari harga pasaran. Tiada pembelian minimum untuk dapat harga ahli. Beli sebotol Chewable C tu sahaja pun dapat harga ahli da. Setiap produk ada nilai UV tersendiri tau.
✅ Layak mendapat bonus tunai sekiranya anda telah mengumpul sekurang-kurangnya minimum 150uv bagi bulan semasa. Lagi banyak UV terkumpul, lagi banyak bonus anda boleh dapat.
✅ Banyak keistimewaan lain yang Shaklee tawarkan kepada semua ahlinya, tapi nanti kita cerita secara personal la k. entri kalini saya explain tentang bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee je dulu tau 😊

2) Join Shaklee secara PERCUMA dengan pembelian bernilai 100uv

Cara yang kedua ialah dengan membeli sebarang produk Shaklee bernilai 100uv. Terus dapat FREE membership tau.
✅ Jimat RM35 (yuran keahlian)
✅ Tak perlu renew keahlian. Hanya beli sekurang-kurangnya 1 produk Shaklee 3 bulan sebelum tarikh alhir.
✅ Layak dapat bonus dengan jumlah minima UV terkumpul bagi bulan tersebut sebanyak 150uv.
✅ Dapat membeli produk Shaklee dengan harga ahli.
✅ Keistimewaan lain yang Shaklee tawarkan kepada semua ahli. banyakkk sangat 😍

3) Join Shaklee secara PERCUMA dengan membeli salah satu ‘Welcome Set Shaklee’

Cara yang terakhir ialah yang paling menjimatkan dan menguntungkan. Malahan ianya khas untuk ahli baru yang mendaftar menjadi ahli Shaklee. Kita-kita yang dah lama ni tak dapat pun wakkk.
Dah lah beli set tu dapat harga 10% lebih murah dari HARGA AHLI , dapat lagi PERCUMA itu ini. Memang untung betul.

✅ Jimat 10% dari harga ahli untuk set tersebut.
✅ Jimat RM35 yuran keahlian.
✅ Jimat RM10 kos penghantaran.
✅ Automatik layak dapat bonus (cash rebate) up to 11% untuk bulan berikut. (Kerana UV akan terkumpul sepanjang bulan berkenaan jadi bonus dibayar pada bulan berikutnya)
✅ Dapat beli produk Shaklee dengan harga ahli da.
✅ Tak perlu renew keahlian. Hanya beli 1 produk sahaja sekurang-kurangnya 3 bulan sebelum tarikh tamat.
✅ Keistimewaan lain yang Shaklee tawarkan kepada semua ahli.


Ok. Saya dah explain. Sekarang awak pilihlah yang mana paling menguntungkan 😎 Kalau nak tahu lebih lanjut, jangan segan silu whatsapp saya k. Insha Allah saya akan explain dengan lebih lanjut.

Salam sayang semua. 😍


Ainur
Pengedar Shaklee di Bukit Katil Melaka.
012-3960516


Stay At Home

No comments:

Post a comment