Thursday, 25 September 2014

Collagen Powder Shaklee


Ada orang tanya, kenapa saya kata Collagen Powder Shaklee adalah yang terbaik?

Bukan sebab saya jual Shaklee saya kata ia terbaik ya tetapi kerana Shaklee mempunyai Kajian Unggul, dimana lebih 100 laporan saintifik telah dilakukan.

Tentang collagen ini pula, apa perbezaan Shaklee dengan jenama lain? 

Perbezaan Collagen Powder Shaklee

1) Shaklee memilih sisik ikan Red Snapper yang hidup sehingga 5000m ke dalam dasar laut, jadi bukan mudah untuk mendapatkan ikan merah ini ya. Dan bukan semua ikan boleh hidup pada ke dalaman itu. Sisik ikan merah (RSS) ini mampu menahan tekanan tinggi di dasar laut. Haa.. Itulah keistimewaan nya!

2) Ianya mempunyai jisim molekul yang rendah. Jisim molekul yang rendah meningkatkan luas permukaan untuk penyerapan yang lebih efektif.
  • Kologen di pasaran biasanya mempunyai jisim molekul 300 000 Dalton dan paling rendah ialah antara 3000 - 5000 Dalton.
  • Jisim molekul Collagen Powder Shaklee ialah 1000 Dalton! Jisim yang paling sesuai untuk tubuh serap. Sekiranya jisim lebih rendah dari 1000 Dalton, ia akan berada dalam bentuk yang kurang stabil dan tak sempat badan nak serap, ia dah musnah. 
3) Shaklee melengkapkan Collagen Powder ini dengan :
  • ekstrak glukosamina sebagai pelincir sendi dan mata
  • lactobacillus acidepilus untuk meningkatkan serapan kologen
  • ekstrak biji Camellia Japonica yang menghidrat dan membekal nutrisi kepada sel
  • ekstrak Pfaffia yang sangat penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon dan untuk kekuatan dalaman (sexual)
  • vitamin C sebagai penggalak penghasilan kologen dalam tubuh
  • vitamin B yang berfungsi untuk menukarkan karbo dan lemak kepada tenaga (meningkatkan metabolik badan untuk penghasilan kologen)
Ok. Sekarang bagus ke bagus Collagen Powder Shaklee ni? Jika anda berminat untuk mendapatkan sekotak, dua kotak, tiga kotak, bolehlah hubungi saya terus atau pilih je mana-mana pengedar yang berdekatan dengan anda kat sini.

Nak lebih jimat? Beli 1 set pada bulan September ni. 1 set ada 7 kotak tetapi anda cuma bayar untuk harga 6 kotak sahaja. Jimat jimat. Rugi kalau anda tak grab.

Psttt ! Kesan Collagen Powder ni anda boleh rasa seawal 8minggu penggunaan tau.

Notakaki : Anda rasa kalau anda beli kologen kat shopping complex, promoter tu boleh jawab dak bila anda soal dia? ihikss

Saya Ainur,
012-3960516

No comments:

Post a Comment