Tuesday, 28 October 2014

Naelofarhijab di Melaka.

Setelah sebulan menjadi stokis kepada Naelofar Hijab nih, baru harini berkesempatan mengumumkannya di sini.





Saya adalah stokis kepada Naelofarhijab di Melaka. Boleh refer di instagram rasmi Naelofarhijab untuk senarai stokis.

Anda boleh membuat pilihan warna dan kami boleh reserved untuk 24 jam, untuk memberi masa kepada anda membuat pembayaran. Sekiranya dalam masa 24 jam pihak kami tidak menerima sebarang pembayaran, kami akan release warna itu kepada orang lain.

Pilihan warna boleh dipilih di web Naelofar Hijab tetapi warna akan sedikit berbeza. Jadi saya sarankan anda melihat sendiri stok yang ada pada kami dan pilih. Dengarnya mereka akan keluar printed punya design tak lama lagi.. Seronoknyaaaa...

Ok ok.. Entri kalini nak kenalkan diri ja.. Nanti saya share lagi k..

KIta balancekan cantik dalam dan cantik luar kita. hihi

Jangan lupa follow intstagram kami tau thelofar_


Kami ada jual Bokitta juga. Dan sekarang ada sale 5% untuk setiap pembelian Bokitta. Jangan lepaskan peluang.

6 comments:

  1. assalam ainur...nak tanye macamana saya nk jd stokis naelofar ye?

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikumussalam zeela, awak boleh buka kat web rasmi naelofar hijab dear.
    www.naelofarhijab.com

    ReplyDelete
  3. Boleh saya tahu di mana lokasi utk ke kedai akak?sebab saya dari merlimau..

    ReplyDelete
  4. hai dear nurul sarah, maaf late reply. awak nak tahu location vendor butik Vendorlicious tu ya? butik tu area movida dik. bersebelahan dengan tera nova hotel. Buat masa ni akak hantar di vendor butik je. butik sendiri belum ada lagi dear :)

    ReplyDelete
  5. Sis blh wassap sye x 01124049671

    ReplyDelete
  6. Sis blh wassap sye x 01124049671

    ReplyDelete