Wednesday, 3 December 2014

Jom Bersihkan Rumah Dengan Shaklee

Set Penjagaan Rumah Get Clean Shaklee.Adakah anda mempunyai anak yang mengalami allergy , asthma atau eczema?
Pasti mereka sangat sensitif dengan persekitaran rumah dan serbuk pencuci juga tidak boleh sembarangan kan?

Selain daripada rangkaian makanan tambahan yang semulajadi, Shaklee juga mempunyai rangkaian penjagaan rumah yang sudah semestinya mesra alam, selamat dan berkesan iaitu Set Get Clean Shaklee yang terdiri daripada Fresh Laundry Concentrate, Soft Fabric Concentrate, Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dan Dish Wash Concentrate.
Fresh Laundry ConcentrateRumusan enzim semulajadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Baunya juga harum dan segar.

Kebanyakan serbuk pencuci pakaian di pasaran mengandungi bahan perengsa yang boleh diserap melalui kulit. Itu adalah punca lazim berlakunya alahan bagi mereka yang berkulit sensitif. Salah satu bahan perengsa tersebut ialah Triethanolaminedodecylbenzenesulfonate (berbelit lidah nak sebut).

Jika kerap sangat bersentuhan dengan bahan ni, kulit boleh menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi kronik dan ruam. 


Soft Fabric ConcentratePekatan pelembut fabrik yang berbau harum ini berkesan mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik. Selalunya terjadi pada pakaian jenis satin kan. Rasa tak selesa bila pakaian melekat pada badan.

Rumusan berkepekatan tinggi ini amat menjimatkan dan membolehkan anda merasai perbezaannya dengan sekali sentuhan. Untuk satu cucian penuh mesin anda hanya perlukan 1oz pelembut sahaja! 


Basic H2 Organic Super Cleaning ConcentrateBasic H ini dengan kepekatan berganda sangat selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata pada peralatan dapur anda, tingkap malah boleh digunakan untuk menyental kotoran pada gril. Bukan itu sahaja ya, Basic H ini mempunyai 1001 kegunaan. Pasti anda teruja jika anda tahu apa lagi kegunaan Basic H ini.

Yang penting ianya adalah semulajadi tanpa racun dan kimia. 

Dish Wash Concentrate


Pencuci pinggan mangkuk ini sangat lembut pada tangan dan mesra alam malah berbau harum. Rumusannya berasaskan tumbuhan semulajadi. Buih sabunnya tahan lebih lama dan mampu menjadikan pinggan anda bersih berkilau. 

Ia juga sangat menjimatkan. Anda hanya memerlukan beberapa titisan sahaja untuk membersihkan pinggan mangkuk anda dan menanggalkan minyak. Dengarnya seperti tidak meyakinkan tetapi cubalah, baru anda tahu kehebatannya. 

Dengan setiap pembelian satu set Get Clean ini, anda akan mendapat 2 (dua) free gift yang tiada dijual di pasaran iaitu Woven Bag dan Spray Bottle. Bagus ke bagus?

Jom bertukar kepada yang semulajadi. Jom bertukar kepada Shaklee hari ini.

Untuk pembelian satu set, anda boleh klik pada gambar di bawah atau hubungi saya untuk pembelian secara berasingan.

Order Set Get Clean anda di sini. Klik pada gambar.Nama   : Ainur
No. Tel : 012-3960516
Emel    : ainur.azura@yahoo.com
FB Page : Kedai Vitamin Marissa

No comments:

Post a Comment