Monday, 4 August 2014

Kebaikan Vitamin E Shaklee

Dari zaman-zaman belajar dulu tahu dah vitamin E ni bagus untuk kulit. Boleh hilangkan parut jerawat. Masa tu kan hormon sedang menggila-gila. Jerawat tumbuh bak cendawan lepas hujan. (-_-")
Tapi zaman belajar mana lah ada bajet banyak kan.. Masa tu mampu beli T-Tree Oil je.. Pun boleh laaa.. Gigih nak hilangkan parut jerawat.

Ok, tu mukadimah je nak bagitahu yang kita ni dah lamaaa dah tahu pasal kebaikan vitamin E ni kat kulit kita.

Sekarang bila dah kenal Shaklee, baru ku tahu rupanya banyakkk lagi kebaikan vitamin E nih.

Jom kita baca apa lagi kebaikan vitamin E Complex Shaklee ni.


  • Menjadikan anda tampak lebih muda, melindungi kulit daripada sinaran UV, kedutan dan jeragat dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas serta pencemaran alam sekitar.
  • Melindungi paru-paru dari pencemaran udara.
  • Meningkatkan imuniti tubuh badan dengan menguatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit.
  • Meningkatkan libido (menghangatkan hubungan suami isteri)
  • Anti-oksidan.
  • Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
  • Melegakan kesakitan arthritis dan inflamasi sendi.
  • Mengurangkan risiko kanser prostat bagi lelaki.
  • Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
  • Mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil.
  • Menyelesaikan masalah kelesuan.
  • Mengurangkan risiko parut yang besar.
  • Merendahkan kadar kolestrol.
  • Membantu mencegah kanser.
  • Merendahkan risiko katarak.

Untuk para suami yang mempunyai masalah "Low Count Sperm" 

  • Tambahan Selenium yang terdapat dalam vitamin E Shaklee boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesai bermanfaat dan perlindungan terutamanya pada motilitas sperma. 

Bagus ke bagus vitamin E ni untuk anda? Beli sebotol boleh share suami isteri. 
Apa lagi.. Hubungi saya segera untuk mendapatkan vitamin E Complex ni.

Ainur
012-3960516

No comments:

Post a Comment