Monday, 5 March 2018

Harga Set Youth Skincare Shaklee.

Hebat penangan Youth Skincare kalini. Baru 5 hari launch dah sold out.
Jadi mesti ramai dah tahu dan ramai juga yang dah cuba kan rangkaian set penjagaan wajah terbaru dari Shaklee ni?

Seperti yang anda tahu, buat masa ini Shaklee menawarkan 2 set pilihan iaitu Youth Starter Set dan Youth Intensive Treatment And Repair Set.  So, kita boleh pilih set mana yang sesuai dengan keperluan diri dan bajet. Ramai juga yang bertanya tentang loose item, jawapannya ialah ada dan akan mula dijual pada bulan May 2018 ini.

Jom kita tengok apa yang ada dalam setiap set ini. Boleh amik mood dulu, rancang-rancang mana nak beli pastu serang terus bila stock baru da masuk. :p



Youth Starter Set  ( Retail price : RM850* )

Set penjagaan kulit yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan.


• Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
  • 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakankulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

• Perfecting Skin Toner (177ml)
  • Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

• Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
  • Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

• Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml)
  • Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Exclusive limited edition mirror only with this set!
• Two-Way Magnifying Mirror (worth RM29.81*)
• Regimen Card (Eng)


 Youth Intensive Treatment And Repair Set   
(Retail price : RM1262.50* )

Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.


• Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
  • 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakankulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

• Perfecting Skin Toner (177ml)
  • Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

• Youth Activating Serum (30ml)
  • Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

• Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
  • Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

• Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml)
  • Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Exclusively yours with this set!
• Radiance C+E (worth RM349.80*)
Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk          menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
  • Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
    Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.
    Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.
• YOUTH Beauty Bag (worth RM50.35*)
• Regimen Card (Eng)

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, boleh hubungi Ainur di talian 012-3960516 . Insha Allah, Ainur akan cuba balas secepat yang mungkin ya. Kalau nak lock order pun boleh :)

Nak harga special? boleh je.. jom kita isi borang keahlian dan dapatkan diskaun serta rebate tunai :)

No comments:

Post a Comment